Kassen

Goedkope kassen te koop bij Het Tuinpaleis. Kweek uw eigen groente en fruit en bestel uw goedkope kweekkas bij Het Tuinpaleis. Een tuinkas van 4mm polycarbonaat is sterk en duurzaam. De kwaliteit van een polycarbonaat kas is uitstekend. Deze hobbykassen worden de laatste jaren veel verkocht. U kunt bij ons broeikassen met reserveringskorting kopen. Al de aangeboden kassen kunt u eenvoudig opzetten met de duidelijke meegeleverde handleiding.

Een goede 4 mm polycarbonaat kas kopen kunt u bij ons. De kassen gaan jarenlang mee. Wilt u als hobby zelf groenten en fruit kweken in uw eigen tuin? Met een broeikas of kweekkas van 4 mm polycarbonaat gaat dat goed. Kweek heerlijke en bovenal gezonde groenten en fruit in uw eigen tuinkas. Wij hebben niet enkel kweekkassen te koop. Ook een goedkoop metalen tuinhuis of onderhoudsvrije aluminium overkapping kunt u bij ons voordelig kopen.

Het Tuinpaleis Goudwerf 11a Beuningen Reviewed by 486 pers. 9.1 / 10
Alle specificaties, handleidingen, foto's en video's, zijn onder voorbehoud en kunnen vooraf en zonder opgaaf van reden gewijzigd worden.